ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

“Άφρισαν” οι Σκοπιανοί για τον όρο “Σλαβομακεδόνες”

“Άφρισαν” οι Σκοπιανοί για τον όρο “Σλαβομακεδόνες”

Τους “ετσουξε” τους Σκοπιανούς η δήλωση Aivo Orav όπου ο άνθρωπος τους απέδωσε την πραγματική φυλετική καταγωγή τους ότι δηλαδή είναι Σλάβοι, και ουδεμία σχέση έχουν με την ένδοξη ιστορία μας την οποία προσπαθούν να μας κλέψουν με την ευλογία νεοταξίτικων κέντρων.

 Ο Σλάβος Πρόεδρος των Σκοπίων, Γκεόργκι Ίβανοφ κάλεσε σε διαβούλευση τον πρέσβη,Aivo Orav ,  της ΕΕ στα Σκόπια, λόγω της χρήσης από αυτόν του όρου «Σλαβομακεδόνες», με τον οποίο καθόρισε το σλαβικό λαό των Σκοπίων,  στην τελευταία ομιλία του ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Από το γραφείο του προέδρου των Σκοπίων ανακοινώθηκε ότι ο πρέσβης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα Σκόπια θα κληθεί για διευκρινίσεις, εξαιτίας της χρήσης από αυτόν του όρου «Σλαβομακεδόνες» για τους πολίτες της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ίβανοφ αναμένεται να ζητήσει από τον Πρέσβη να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον σλαβικό λαό (που φέρει την ονομασία ‘μακεδονικός’) και να δηλώσει ότι σέβεται  τις βασικές αρχές που καθορίζουν το εθνικό όνομα των Σλάβων των Σκοπίων, που σύμφωνα με τον Ίβανοφ είναι «Μακεδόνες».

Παρόμοια αντίδραση υπήρξε και από την κυβέρνηση των Σκοπίων, που μέσω μίας ανακοίνωσης διαμαρτυρήθηκε και καταδίκασε την έκφραση «Σλαβομακεδόνες» του πρέσβη των ΕΕ στα Σκόπια.

Φυσικά περιττό να τονίσουμε ότι το ελληνικό ΥΠΕΞ θα πρέπει το συγκεκριμένο περιστατικό να το κάνει “σημαία” και να πηγαίνει τους Σκοπιανούς από “γωνία σε γωνία”.Επιτέλους από επίσημα χείλη ακούστηκε το αυτονόητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.