Αλ Σίσι: «Η συνεργασία Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου “οχυρό” απέναντι στο εξτρεμισμό και την τρομοκρατία»

Αλ Σίσι: «Η συνεργασία Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου “οχυρό” απέναντι στο εξτρεμισμό και την τρομοκρατία»

«Οι σχέσεις συνεργασίας των τριών χωρών μας θα είναι πάντα ένα οχυρό έναντι των αυξανόμενων προκλήσεων» τόνισε ο Πρόεδρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της 6ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου.

Όπως είπε «επικεφαλής των προκλήσεων είναι ο εξτρεμισμός και η τρομοκρατία που προσπαθούν να εξαπλωθούν εξ’ ονόματος της θρησκείας, είτε για κατακρήμνιση του θεσμού του κράτους, είτε για την κατακρήμνιση των κοινωνιών».

Επίσης, ανέφερε, ότι οι ηγέτες των τριών χωρών συζήτησαν για τη μετανάστευση και το οργανωμένο έγκλημα και σημείωσε πως η ειρηνική διευθέτηση των διαφορών είναι η μοναδική λύση των προβλημάτων στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.