ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Σκόπια: Σε ανυπακοή κάλεσε ο Τσερβενκόφσκι

Σκόπια: Σε ανυπακοή κάλεσε ο Τσερβενκόφσκι

Σε ανυπακοή κάλεσε τον λαό των Σκοπίων ο ηγέτης της σοσιαλδημοκρατικής ένωσης (SDSM),Μπράνκο Τσερβένκοφσκι. Οι υποστηρικτές της αντιπολίτευσης, από σήμερα το βράδυ μέχρι και την Παρασκευή, θα αποκλείουν για μισή ώρα κεντρικούς δρόμους σε όλες τις πόλεις της χώρας.

Ο Γκρούεφσκι κάνει λόγο για σχέδιο εκτροπής, ενώ η αντιπολίτευση αποφάσισε να απέχει από τις συνεδριάσεις του κοινοβουλίου.

Ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι κατηγόρησε τον Νίκολα Γκρούεφσκι για «απολυταρχικό τρόπο διακυβέρνησης της χώρας» και πρόσθεσε ότι η αντιπολίτευση θα αντιπαρατεθεί με όλες τις δυνάμεις της απέναντι στην κυβέρνηση του κ. Γκρούεφσκι.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ κατηγόρησε τον αρχηγό του SDSM ότι το μοναδικό πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να προκαλέσει αναταραχή στη χώρα με στόχο να καταλάβει την εξουσία.

Έχει πολύ ενδιαφέρον  το που θα οδηγήσει αυτή η κόντρα στο επόμενο διάστημα,ας μην περιμένουμε όμως μεγάλες αλλαγές στο θέμα του ονόματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.