ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χρηματική ποινή – ρεκόρ σε Τούρκο διακινητή για υπόθεση του 2010

Χρηματική ποινή – ρεκόρ σε Τούρκο διακινητή για υπόθεση του 2010

Τούρκος διακινητής τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή ύψους 7.480.000 ευρώ από το Εφετείο Δωδεκανήσου για παράνομη μεταφορά δεκάδων ανδρών, γυναικών και παιδιών από την Τουρκία προς τη Λέρο, το 2010.

Ο διακινητής E.F. είχε καταδικαστεί τον Ιανουάριο του 2014 σε ποινή κάθειρξης 350 ετών, με εκτιτέα τα 25.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική» το σκάφος του με σημαία Τουρκίας εντοπίστηκε την 30ή Δεκεμβρίου 2010 τα ξημερώματα κοντά στις βραχονησίδες Σαράκι, από δύο πλωτά σκάφη του λιμενικού σώματος ανοιχτά της Λέρου. Οπως διαπιστώθηκε μετέφερε 30 άνδρες, 17 γυναίκες και 21 παιδιά, που ξεκίνησαν από την Τουρκία χωρίς νόμιμα έγγραφα.

Το σκάφος που έπλεε εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, ρυμουλκήθηκε από αλιευτικό, στο λιμανάκι Λακκί της Λέρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.