Στρατηγός Φ. Φράγκος: «Να είναι πλέον βέβαιοι ότι η νέμεσις είναι προ των πυλών…»

Στρατηγός Φ. Φράγκος: «Να είναι πλέον βέβαιοι ότι η νέμεσις είναι προ των πυλών…»

Στην τελική ευθεία μπαίνουμε για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Όλοι οι Έλληνες βράζουν με τον Α. Τσίπρα ενώ την ίδια στιγμή, ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος βγαίνει μπροστά και στέλνει τελεσίγραφο στον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Aναλυτικά το κείμενό του:

«Ω Αφρων κύριε Τσίπρα ερήμην του Ελληνικού λαού με την μεγάλη του πλειοψηφία αντίθετη προχωράς στην έγκριση μιας ανύπαρκτης συμφωνίας αναγνωρισμένοι απο εμας ως μοναδικους Μακεδόνες τους Σκοπιανούς που ενισχύει τον αλυτρωτισμό τους!!!

Ο Μακεδόνας απο τη Βέροια ο Θεοχαρόπουλος βουλευτής της ποιας, της ΔΗΜΑΡ, με 383 ψήφους καθορίζει το μέλλον της Ελλάδος.. και ατυχώς δεν είναι μόνος βρέθηκαν ηλίθιοι πρόθυμοι, που για οφίτσια, υπουργικούς θώκους, αργομισθίες με ένα Σόρος να σκορπά εκατομμύρια δολάρια και να το επιβεβαιώνουν δυο πρώην κυβερνητικοί άσπονδοι φίλοι Καμμενος με Κοτζια, διχως να τους εγκαλεί άμεσα εισαγγελέας..

Η αγυρτεία και ο αμοραλισμός σε όλο του το.μεγαλείο, όταν ο Τσιπρας και η εθνομηδενιστικη παρέα του αγνοούν το 85-90% του Ελληνικού λαού που λέει ΟΧΙ στην επαίσχυντη συμφωνία και ως ετούτου έπρεπε να εφαρμοστεί το άρθρο 28 του συντάγματος όταν παραχωρείς εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα επιβάλλεται να ψηφιστεί από τα 3/5 της βουλής.

Οι Έλληνες βιώνουν τις χειρότερες στιγμές της Ελληνικής Δημοκρατίας γιατί άφρονες και κομπλεξικοί θεωρούν κατόρθωμα να ξεπουλούν την Ελληνική Μακεδονία. Ενω άλλοι δειλιάζουν και με μισόλογα και υπεκφυγές δεν καταγγέλουν το επιτελούμενο έγκλημα σε βάρος της Πατρίδος, χωρίς να τους εγκαλούν σε Συνταγματική τάξη δίχως και ο συνταγματολόγος Α.Ε.Προεδρος της Δημοκρατίας να παρεμβαίνει…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να ναι πλέον βέβαιοι ότι η Νέμεσις είναι προ των πυλών…
Φ.Φράγκος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.