ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έφθασε στα Σκόπια ο Μάθιου Νίμιτς

Έφθασε στα Σκόπια ο Μάθιου Νίμιτς

Ο Μάθιου Νίμιτς, μεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, έφθασε το απόγευμα στα Σκόπια όπου αύριο αναμένεται να έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Πόποσκι, τον πρόεδρο της χώρας, Γκιόργκι Ιβάνοφ, και τον πρωθυπουργό, Νίκολα Γκρούεφσκι.

Ο κ. Νίμιτς αναμένεται να συζητήσει με την ηγεσία της ΠΓΔΜ ορισμένες ιδέες και σκέψεις του σχετικά με την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας.

Ο κ. Νίμιτς μετέβη στα Σκόπια από την Αθήνα όπου χθες είχε συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και με τον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο μεσολαβητής του ΟΗΕ, στην επίσκεψή του αυτή σε Αθήνα και Σκόπια, συνεχίζει τις συζητήσεις που είχε το Νοέμβριο στη Νέα Υόρκη με τους εκπροσώπους των δύο μερών, με στόχο την επιτάχυνση της διαδικασίας και την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης για το θέμα του ονόματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.