Κρις Σπύρου και Γιώργος Λαζαρίδης ενώνουνς τις «δυνάμεις» τους σε κοινό αγώνα κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών»

Κρις Σπύρου και Γιώργος Λαζαρίδης ενώνουνς τις «δυνάμεις» τους σε κοινό αγώνα κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών»

Ο Ανεξάρτητος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Λαζαρίδης και ο Ελληνοαμερικανός Γερουσιαστής, Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και πρ. Πρόεδρος των Δημοκρατικών στην πολιτεία Νιου Χαμσάιρ των ΗΠΑ, Κρις Σπύρου, ενώνουν της δυνάμεις τους κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών».

Το πολιτικό γραφείο του Γιώργου Λαζαρίδη επέλεξε ο Κρις Σπύρου ως αφετηρία για την εκστρατεία του στη Θεσσαλονίκη και στη Κεντρική Μακεδονία, με σκοπό την αποτροπή της επικύρωσης της «Συμφωνίας των Πρεσπών», από τα Ηνωμένα Έθνη.

«Μαζί με το φίλο μου Γιώργο Λαζαρίδη και με συμμάχους μας την Ιστορία και το Διεθνές Δίκαιο, εργαζόμαστε για να επαναφέρουμε τα Αυτονόητα», είπε ο Κρις Σπύρου και επισήμανε ότι «δεν υπάρχει «Σλαβομακεδόνας», ούτε «Σλαβομακεδονία», και κανένα άλλο είδος Μακεδονία, ούτε υπήρξε ούτε υπάρχει. Το σύνθετο αυτό όνομα είναι σχήμα οξύμωρο» σημείωσε ο κ. Σπύρου και τόνισε ότι «μια πρόχειρη εξέταση της Αρχαίας ιστορίας θα επιβεβαιώσει αυτόν τον ισχυρισμό. Χιλιάδες ιστορικών εγγράφων θα πιστοποιήσουν ότι η Μακεδονία και οι Μακεδόνες, ήταν και είναι μόνο Έλληνες».

«Πρέπει με κάθε τρόπο να αποτρέψουμε την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών» είπε, στη δική του παρέμβαση, ο Γιώργος Λαζαρίδης.

«Σήμερα, τα Ηνωμένα Έθνη απαρτίζονται από 194 ανεξάρτητα κράτη-μέλη. Κανένα από τα 194 ανεξάρτητα κράτη-μέλη του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει την Ελληνική λέξη «Μακεδονία» στην ονομασία του», επισήμανε ο Έλληνας βουλευτής και εξέφρασε την ανησυχία του ότι «εάν η «Συμφωνία των Πρεσπών» επικυρωθεί από τα Ηνωμένα Έθνη και ονομάσει τη «Δημοκρατία των Σκοπίων» με την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», η «Συμφωνία των Πρεσπών» θα δώσει στο ψευδο-σλαβο-μακεδονικό μόρφωμα, κρατική οντότητα με το όνομα «Μακεδονία», εθνική ύπαρξη και εθνική Μακεδονική ταυτότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η λεγόμενη «Συμφωνία των Πρεσπών» εάν επικυρωθεί από τα Ηνωμένα Έθνη, θα δημιουργήσει το πρώτο, και το μόνο ανεξάρτητο κράτος στην ανθρωπότητα, αναγνωρισμένο από τα Ηνωμένα Έθνη, με το όνομα «Μακεδονία». Αυτό πρέπει με κάθε τρόπο και θυσία να το αποτρέψουμε», διαμήνυσε ο Γιώργος Λαζαρίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.