Πού οδήγησε το έγκλημα των Πρεσπών: Το «Ουράνιο Τόξο» ζητάει να μπει στην Ευρωβουλή με την στήριξη των «Μακεδόνων»!

Πού οδήγησε το έγκλημα των Πρεσπών: Το «Ουράνιο Τόξο» ζητάει να μπει στην Ευρωβουλή με την στήριξη των «Μακεδόνων»!

Το έγκλημα της Συμφωνίας των Πρεσπών οδήγησε στην ξαφνική «ύπαρξη» και της από το πουθενά «νομιμοποίησης» της ανύπαρκτης «μακεδονικής» μειονότητας στην Βόρεια Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν ο γραμματέας του κόμματος «Ουράνιο Τόξο» Πάβλε Βοσκόπουλος Φιλίποφ, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Σκοπιανών, ο Πάβλε Βοσκόπουλος Φιλίποφ ζητάει τώρα μαζική στήριξη από τους φιλοσκοπιανούς της χώρας ώστε το κόμμα του να εισέλθει στην Ευρωβουλή.

Ξέρει πολύ καλά ότι αν ισχυροποιηθεί η πολιτική έκφραση της δήθεν «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα τότε η χώρα θα σέρνεται ακόμα περισσότερο από τους Σκοπιανούς στη διεθνή πολιτική σκηνή και θα μπορούν να προσχωρήσουν στον τελικό τους στόχο ο οποίος μετά το όνομα είναι η υφαρπαγή της ελληνικής Ιστορίας και συγκεκριμένα ότι αφορά στα αραία βασίλεια της Μακεδονίας αλλά και της Ηπείρου.

Σημειώνεται ότι προ 2 ετών, σε συνέντευξή στου στην εφημερίδα των Σλάβων της Αλβανίας «Ίλιντεν», ο Πάβλε Βοσκόπουλος Φιλίποφ αναφέρει ότι το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει τα Σκόπια ως χώρα καταγωγής της «μακεδονικής» μειονότητας (στην Ελλάδα) είναι να γίνει μια ευημερούσα, πλούσια χώρα στην περιοχή

«Φαντασθείτε να πτωχεύσει η Ελλάδα και τα Σκόπια να είναι χώρα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και η Ελλάδα να βρίσκεται έξω από αυτούς τους διεθνείς οργανισμούς τα επόμενα χρόνια. Τότε θα αρχίσει μια άλλη ιστορία, στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος φόβος θα είναι τότε οι [ψευδο]Μακεδόνες», λέει.

Τώρα με ανάρτησή του στο FB ζητάει να υποστηριχθεί το Ουράνιο Τόξο μαζικά από τους Φιλοσκοπιανούς για να μπει Ευρωβουλή!

Μακεδόνες και Μακεδόνισες
Έλληνες Δημοκράτες συμπολίτες μας.

13 Μαΐου 2019

2019 European Parliament election

Έφθασε η ώρα των εκλογών για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης πρέπει να κάνει το χρέος του στην δημοκρατία για να μπορεί να ελπίζει το καλύτερο για εκείνον, για την πατρίδα, για την Ευρώπη και για τον κόσμο όλο.

Το Ουράνιο Τόξο (Виножито, Vinožito) είναι το κόμμα των Εθνικά Μακεδόνων πολιτών της Ελλάδας που δημιουργήθηκε το 1994 και συμμετέχει για 6η συνεχόμενη φορά στις ευρωεκλογές δίνοντας την πρώτη, επίσημη και ηχηρή απάντηση σε αυτούς που ισχυρίζονταν ότι Μακεδόνες με μητρική γλώσσα τα Μακεδόνικα δεν υπάρχουν στην Ελληνική επικράτεια.

Ε λοιπόν, Υπάρχουμε όχι μόνο στην κάλπη αλλά και στην καθημερινή ζωή παλεύοντας για την δικιά μας αξιοπρέπεια, για να υπερασπιστούμε τις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό μας, τα τραγούδια μας, τους προγόνους μας. Ειδικά αυτούς που πλήρωσαν βαρύ τίμημα για την Μακεδόνικη καταγωγή τους. Για τα Detsa Begaltsi και τους πολιτικούς μας πρόσφυγες.

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η πατρίδα μας στις 26 Μαΐου θα εκλέξει 21 ευρωβουλευτές. Όποιος θέλει να στείλει μήνυμα για όσα γίνονται σε κυβερνητικό επίπεδο μπορεί να το κάνει στη κάλπη των περιφερειακών και των τοπικών εκλογών.

Στην κάλπη για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο οι Μακεδόνες -αλλά και οι Έλληνες δημοκράτες -μπορούν να ψηφήσουν για το βάθεμα της δημοκρατίας στην πατρίδα μας και για περισσότερο σεβασμό στα δικαιώματα των μειονοτήτων.

Αφού δεν μπόρεσαν να ακυρώσουν την πρώτη μας συμμετοχή στις ευρωεκλογές του 1994 από τότε ξεκίνησε ένας μακρύς αγώνας για να περιορίσουν την απήχηση του Τόξου και να αποκλείσουν με κάθε τρόπο τους Μακεδόνες να ενισχύσουν την φωνή του μοναδικού πολιτικού φορέα που τους εκπροσωπεί.

Μηνύσεις, διώξεις, δικαστήρια, πιέσεις, εκφοβισμοί, συκοφαντίες, ψέματα, τα ζείτε και τα βλέπετε 25 χρόνια τώρα. Και εμείς εδώ, αντέχουμε, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι.

Brakia I Sestri Makedontsi.

Όλοι μας παλεύουμε να ανταπεξέλθουμε στα καθημερινά μας προβλήματα πασχίζοντας για την δουλειά και για τα παιδιά μας.

Πάρα πολλοί δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με άλλα ζητήματα πέρα από την επιβίωση.

Ακόμα και σεις που δεν μιλάτε, εσείς που δεν ανακατεύεστε αλλά και εσείς που στηρίζετε το όποιο κόμμα, γνωρίζετε καλά πως όσα κερδίσαμε σαν Μακεδόνες τα τελευταία χρόνια δεν μας τα χάρισε κανένας.

Αν πρωτοπόροι στη βόρεια Ελλάδα και σε μερικούς νομούς δεν ξεκινούσαν τον αγώνα για να σπάσει η απαγόρευση του Μακεδόνικου τραγουδιού ακόμα και σήμερα παντού θα χορεύαμε σαν μουγγοί!

Αν δεν πηγαίναμε στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς ακόμα θα μας αγνοούσαν.

Βλέπετε και εσείς πόσο μεγάλο αγώνα κάνουν για να συκοφαντήσουν το Ουράνιο Τόξο, το μοναδικό πολιτικό κόμμα που παλεύει για τους Μακεδόνες.
Δεν ισχυριζόμαστε ότι όλα όσα κάναμε έγιναν σωστά, ούτε ότι δεν μπορούν να γίνουν καλύτερα.

Μας ξέρετε όμως και γνωρίζετε καλά με πόσο προσωπικό και οικογενειακό κόστος προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό.
Ξέρετε πολύ καλά πόσοι και ποιοι δεν θέλουν να ακούγεται η φωνή μας.

Ξέρετε πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να στηρίξετε το Μακεδόνικο κόμμα στις εκλογές στις 26 Μαΐου.
Στο χέρι σας είναι. Μην τους κάνετε το χατίρι.

Brakia I Sestri Makedontsi. GORE GLAVATA.

Ψηφίζουμε – Στηρίζουμε τους Εθνικά Μακεδόνες και τις Μακεδόνισες του Ουράνιου Τόξου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.