ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρ.Τ.Ερντογάν για Ιράν: «Μην το κατηγορείτε για τις επιθέσεις στην Aramco»

Ρ.Τ.Ερντογάν για Ιράν: «Μην το κατηγορείτε για τις επιθέσεις στην Aramco»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε να μην κατηγορείται το Ιράν για τις επιθέσεις της 14ης Σεπτεμβρίου εναντίον πετρελαϊκών εγκαταστάσεων στη Σαουδική Αραβία, επισημαίνοντας ότι δεν θα ήταν σωστό να πέσει όλο το βάρος στην Τεχεράνη.

«Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να κατηγορούμε το Ιράν», δήλωσε ο Ερντογάν σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ενώ τόνισε ότι οι επιθέσεις εξαπολύθηκαν από διάφορες περιοχές της Υεμένης.

«Δεν θα ήταν ο σωστός δρόμος να ρίξουμε όλο το βάρος στο Ιράν. Διότι τα στοιχεία που διαθέτουμε δεν οδηγούν απαραιτήτως σε αυτό το συμπέρασμα», πρόσθεσε.

Οι ΗΠΑ, μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες και η Σαουδική Αραβία έχουν κατηγορήσει το Ιράν για την επίθεση αυτή και όχι τους σιίτες αντάρτες Χούτι της Υεμένης που έχουν ανακοινώσει ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη. Την ίδια ώρα, ο Ιρανός πρόεδρος, Χασάν Ροχανί ζήτησε από τη Σαουδική Αραβία να σταματήσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της στην Υεμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τετάρτη (25/09) ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας Αντελ αλ Τζουμπέιρ δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι το Ριάντ βρίσκεται σε διαβουλεύσεις «με φίλους και εταίρους για τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.