ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιγάντια γαλανόλευκη «σκέπασε» τον ουρανό στην Πάρο (βίντεο)

Γιγάντια γαλανόλευκη «σκέπασε» τον ουρανό στην Πάρο (βίντεο)

Στην Πάρο, μία γιγάντια γαλανόλευκη για την 28η Οκτωβρίου σκόρπισε συναισθήματα πατριωτικής ανάτασης και συγκίνησης !

Όσοι βρέθηκαν στην παραλία της Αλυκής στην Πάρο για την 28η Οκτωβρίου αντίκρισαν με δέος και υπερηφάνεια τη σημαία, μήκους 6 μέτρων, πλάτους 4 μέτρων και συνολικής επιφάνειας 24 τετραγωνικών μέτρων.

Η τεράστια γαλανόλευκη ψηλά, πάνω σε γερανοφόρο όχημα, “έσκιζε” τον ουρανό, κυματίζοντας καμαρωτά, την ώρα που μικροί μαθητές παρήλαυναν αποτίοντας φόρο τιμής στους προγόνους μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Η συγκυρία ήταν μοναδική! Με την τεράστια γαλανόλευκη να είναι ορατή από μακριά και τις ελπίδες του τόπου μας να παρελαύνουν κάτω από το “βλέμμα” του πατριωτικού μας συμβόλου, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου του “ΟΧΙ” στην Αλυκή με τον πιο όμορφο και συγκινητικό τρόπο!

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, γλυκίσματα και χυμοί προσφέρθηκαν στον κόσμο από τη Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.