«Κατσίφα ζεις!» από μαθητές σε παρέλαση στην Κατερίνη – Τους κατέκρινε ο Ν.Φίλης (βίντεο)

«Κατσίφα ζεις!» από μαθητές σε παρέλαση στην Κατερίνη – Τους κατέκρινε ο Ν.Φίλης (βίντεο)

Εκτός από τις γελοιότητες στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπάρχει και η νεολαία που αναγνωρίζει και τιμάει τους Έλληνες πατριώτες.

Τη στιγμή που στη Νέα Φιλαδέλφεια προσέβαλαν τη μνήμη των πεσόντων του έπους του 1940, στην Κατερίνη σείστηκε η γη με τις φωνές των μαθητών που τίμησαν το σύγχρονο εθνομάρτυρα που έπεσε από αλβανικά πυρά στη Βόρειο Ήπειρο, Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Στο συγκλονιστικό βίντεο, ακούγονται τα ελληνόπουλα να φωνάζουν «Κατσίφα ζεις» και να συγκινούν το πανελλήνιο με την ελληνική ψυχή τους και την περηφάνεια με την οποία τίμησαν την εθνική μας εορτή.

Μπορεί οι 10 «μαθήτριες» που υποβάθμισαν την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου υπό τη στήριξη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν τραβήξει τα βλέμματα της επικαιρότητας, ωστόσο οι μαθητές της Κατερίνης μα θυμίζουν πως ο πατριωτισμός και ο σεβασμός στην ιστορία αυτού του τόπου υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=gKTwm44AcZA

Πάντως τα συνθήματα των μαθητών δεν ξέφυγαν από το «ραντάρ» του Ν.Φίλη ο οποίος τα κατέκρινε: «Όπως επίσης δεν ακούω κανένα σχόλιο για το ότι μαθητές παρέλασαν με στολές του Ολυμπιακού σε δήμο του Πειραιά. Ή ότι παρέλασαν νέα παιδιά σε πόλη της Μακεδονίας, φωνάζοντας «Κατσίφα ζεις εσύ μας οδηγείς. Υπάρχει θέμα με την παρέλαση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλλον η αναγνώριση ενός δολοφονημένου Έλληνα παραείναι βαριά για την ελληνική αριστερά η οποία αναγνωρίζει μόνο προσωπικότητες τύπου Ζακ Κωστόπουλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.