ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στόχος οργισμένων διαδηλωτών η βίλα του Έβο Μοράλες – Την έκαναν «γυαλιά-καρφιά» (βίντεο)

Στόχος οργισμένων διαδηλωτών η βίλα του Έβο Μοράλες – Την έκαναν «γυαλιά-καρφιά» (βίντεο)

Στόχος οργισμένων διαδηλωτών έγινε η βίλα του πρώην προέδρου της Βολιβίας, Εβο Μοράλες.

Βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφουν την επίθεση αγνώστων κατά της εγκαταλελειμμένης βίλα του Μοράλες, ο οποίος κατέφυγε στο Μεξικό, που του προσέφερε άσυλο.

Οι δράστες έγραψαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους της έπαυλης, που βρίσκεται στη συνοικία Villa Victoria της πόλης Κοτσαμπάμπα στην κεντρική Βολιβία, έσπασαν τζαμαρίες, ενώ εισέβαλαν στη συνέχεια μέσα και τη λεηλάτησαν.

https://twitter.com/Ruptly/status/1194020104851210241

To υπουργείο Εξωτερικών του Μεξικό ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να εγκρίνει το αίτημα για χορήγηση ασύλου του πρώην πρόεδρου της Βολιβίας για ανθρωπιστικούς λόγους και επειδή κινδύνευε «η ζωή και η σωματική του ακεραιότητα». Το Μεξικό έστειλε μάλιστα αεροσκάφος που παρέλαβε τον Μοράλες και ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Μαρτσέλκο Έμπραρντ ανήρτησε μια φωτογραφία του Μοράλες μέσα στο αεροπλάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με πονά που εγκαταλείπω για πολιτικούς λόγους τη χώρα, αλλά θα παρακολουθώ όσα γίνονται», έγραψε ο ίδιος επί 14χρόνια παραιτηθείς πρόεδρος της Βολιβίας σε ανάρτησή του στο Twitter. «Θα επιστρέψω σύντομα με περισσότερη δύναμη και ενέργεια». Ο Μοράλες, ο πρώτος αυτόχθων πρόεδρος της Βολιβίας, παραιτήθηκε την Κυριακή μετά από 18 ημέρες ταραχών και σφοδρών αντιδράσεων για την επανεκλογή του για τέταρτη φορά στο αξίωμα στις εκλογές της 20ης Οκτωβρίου -ένα αποτέλεσμα που αμφισβήτησε έντονα η αντιπολίτευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.