ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόσθετες στρατιωτικές δυνάμεις στέλνει το ΓΕΣ στον Έβρο – 600 στρατιώτες και καταδρομείς με κατεύθυνση τα σύνορα

Πρόσθετες στρατιωτικές δυνάμεις στέλνει το ΓΕΣ στον Έβρο – 600 στρατιώτες και καταδρομείς με κατεύθυνση τα σύνορα

Συνεχής είναι η ροή στρατιωτών προς τον Έβρο για την αντιμετώπιση της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί τόσο στις Καστανιές όσο και στο να προληφθούν και πρόσθετες καταστάσεις που ενδεχομένως μπορεί να δημιουργηθούν.

Ακόμη 360 στρατιώτες και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στέλνει αύριο στον Έβρο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συνεχίζοντας τη μετακίνηση προσωπικού από στρατιωτικούς σχηματισμούς της Ηπείρου της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει γενική επαύξηση της ετοιμότητας σε όλο τον ΕΣ.

Οι συγκεκριμένοι έρχονται να προστεθούν στους περίπου 300 στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένων δύο λόχων Καταδρομέων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σήμερα σε κρίσιμα σημεία και περάσματα του ποταμού Έβρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περίπου 600, συνολικά, στρατιώτες που έχουν σταλεί στην ελληνοτουρκική μεθόριο αναμένεται να παραμείνουν στην περιοχή τουλάχιστον μέχρι και τις 15 Μαρτίου, σύμφωνα με τα φύλλα πορείας τους.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.