ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ηχηρό μήνυμα από τον Χ.Χαφτάρ: «Είναι δικαίωμα της Ελλάδας να υπερασπίζεται τα σύνορά της»

Ηχηρό μήνυμα από τον Χ.Χαφτάρ: «Είναι δικαίωμα της Ελλάδας να υπερασπίζεται τα σύνορά της»

Μπορεί ακόμα πολλές Ευρωπαϊκές χώρες – που είναι άμεσα εμπλεκόμενες με το θέμα της παράνομης μετανάστευσης – να διατηρούν σιγήν ιχθύος στο τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει στα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας αλλά ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ και αρχηγός του LNA στη Λιβύη τάσσεται στο ζήτημα και στηρίζει το δικαίωμα της ελληνικής κυβέρνησης να προασπίσει τα σύνορα της.

«Είμαστε με τους Έλληνες και το δικαίωμά τους να προστατεύουν τους ανθρώπους και τη γη τους ώστε να μην πέσουν θύματα της ωμής και απάνθρωπης χρήσης ορισμένων προσφύγων ως πολιτική πίεση για να εκβιάσουν άλλους και για να δικαιολογήσουν εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται αλλού», ανέφερε με νόημα το LNA σε ανακοίνωση του έχοντας μία μεγάλη φωτογραφία του Χαλίφα Χαφτάρ.

https://twitter.com/LNA2019M/status/1234233636133724160
Ο Χαφτάρ και ο LNA μάχονται κατά της σκιώδούς κυβέρνησης της Τρίπολης στη Λιβύη που στηρίζεται από τζιχαντιστές και τον Ταγίπ Ερντογάν.

Σε άλλη ανάρτητηση στο twitter πριν από δύο ώρες ο LNA ανακοινώνει την καταστροφή ενός ακόμα θηριώδους στρατιωτικού BMC που έχει μεταφέρει η Τουρκία στη Λιβύη για να υποστηρίζει τον Σάρατζ και τον GNA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/LNA2019M/status/1234557324053880834

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.