ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιλότος της ομάδας «Ζευς» για 25η Μαρτίου: «Όλοι μαζί ας συνεχίσουμε να δίνουμε νόημα στις θυσίες των προγόνων μας»

Πιλότος της ομάδας «Ζευς» για 25η Μαρτίου: «Όλοι μαζί ας συνεχίσουμε να δίνουμε νόημα στις θυσίες των προγόνων μας»

Πιλότος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας απηύθυνε μήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

«Ελληνίδες Έλληνες, όλοι μαζί ενωμένοι ας συνεχίσουμε να δίνουμε νόημα στις θυσίες των προγόνων μας. Τα 199 χρόνια από την Επανάσταση η Ελλάδα είχε πολλές ένδοξες στιγμές αλλά και πολλές δυσκολίες. Πάντα έβγαινε πιο δυνατή αυτό θα γίνει και τώρα. Χρόνια Πολλά Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πιλότος στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και ομοψυχίας.

Ήχησαν οι καμπάνες σε όλη τη χώρα

​Μήνυμα ελπίδας και ενθάρρυνσης, επ’ ευκαιρία και της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, δίνει την Τρίτη η Αρχιεπισκοπή, με τις καμπάνες όλων των ναών της Αθήνας να χτύπησαν χαρμόσυνα στις 11 το πρωί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με εντολή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, οι καμπάνες θα ήχησαν χαρμόσυνα σε όλους τους ναούς και η Εκκλησία θα δηλώσει παρούσα και κοντά στο ποίμνιό της με στόχο την τόνωση του ηθικού του στις δύσκολες περιστάσεις που βιώνει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και με τις εκκλησίες κλειστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.