ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η ΠΓΔΜ άλλαξε το τραγούδι της Eurovision

Η ΠΓΔΜ άλλαξε το τραγούδι της Eurovision

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το τραγούδι «Imperija» (Αυτοκρατορία), τόσο λόγω του τίτλου του, όσο και λόγω του βίντεο κλιπ του, τραγούδι που ήταν η αρχική επιλογή των Σκοπιανών για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας και είχε παρουσιαστεί πριν από μερικές ημέρες, ήταν τόσο έντονες που τελικά… αποσύρθηκε!

Το βίντεο κλιπ του κομματιού περιείχε πλάνα του αμφιλεγόμενου σχεδίου της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι «Σκόπια 2014», καθώς και πλάνα του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.  Μετά από έντονες αντιδράσεις σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, η κρατική τηλεόραση της ΠΓΔΜ έκρινε ότι το τραγούδι δεν πληροί τις προδιαγραφές και τα κριτήρια για μια αξιοπρεπή παρουσίαση της χώρας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και αποφάσισε ότι η χώρα θα εμφανιστεί στο διαγωνισμό με άλλο τραγούδι.

Έτσι, θα δημιουργηθεί ένα νέο κομμάτι, το οποίο θα υποβληθεί στην Eurovision μέχρι τις 18 Μαρτίου, οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία για τις συμμετοχές των χωρών στον διαγωνισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.