Γερμανίδα δημοσιογράφος μιλάει για «καταπιεσμένη τουρκική μειονότητα» στη Θράκη – Όπως στη Γιουγκοσλαβία

Γερμανίδα δημοσιογράφος μιλάει για  «καταπιεσμένη τουρκική μειονότητα» στη Θράκη – Όπως στη Γιουγκοσλαβία

Οι Γερμανοί υπήρξαν οι «αρχιτέκτονες» της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας και τους ακρωτηριασμού της Σερβίας και όπως φαίνεται ένα κομμάτι του γερμανικού κατεστημένου έχει παρόμοιες βλέψεις για την Ελλάδα και τη Θράκη.

Διαφορετικά δεν εξηγήτε η πλήρης ταύτιση των Γερμανών δημοσιογράφων με την τουρκική προπαγάνδα..

Το ρεπορτάζ του Al Jazeera, απέσπασε εύσημα από τη Γερμανίδα δημοσιογράφο, η οποία είχε παρουσιάσει τηλεοπτικό ρεπορτάζ με το οποίο στήριζε απόλυτα το τουρκικό αφήγημα περί της «ανάλγητης Ελλάδας» που «καταπιέζει» τη μειονότητα στη Θράκη.

Η Άννα Άλμποθ στα γεγονότα του Έβρου δεν μπόρεσε να αντιληφθεί τις προθέσεις του καθεστώτος, ούτε είδε φαίνεται τις δυνάμεις της τουρκικής στρατοχωροφυλακής που υποστήριζαν τις εφόδους των μεταναστών στον φράχτη του Έβρου.

Η κυρία Άννα Άλμποθ δεν άκουσε ούτε έναν από τους μετανάστες να λέει ποιοι και πως τους έβαλαν σε πούλμαν και τους μετέφεραν στα σύνορα του Έβρου. Δεν πήρε τίποτα τ΄ αυτί της για όλα αυτά. Μπόρεσε όμως να δει τους ψευδομουφτήδες στη Θράκη και συνέχισε να μεταδίδει μια στρεβλή και μονόπλευρη εικόνα για ένα τμήμα της ελληνικής επικράτειας.

Η κυρία Άννα Αλμποθ, βγήκε μετά από την προβολή του επίσης απαράδεκτου ρεπορτάζ του Al Jazzera να πανηγυρίσει με μήνυμα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δηλώνει ευτυχισμένη και υπερήφανη επειδή γιατί και το Al Jazeera κάνει ρεπορτάζ για την τουρκική όπως την ονομάζει μειονότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.