ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπέρπτηση πάνω από νησίδα δυτικά από τη Νίσυρο πραγματοποίησε τουρκικό UAV

Αναχαιτίστηκαν από μαχητικά της ΠΑ

Υπέρπτηση πάνω από νησίδα δυτικά από τη Νίσυρο πραγματοποίησε τουρκικό UAV

Υπέρπτηση πάνω από την νήσο Κανδελιούσσα η οποία βρίσκεται δυτικά της Νισύρου πραγματοποίησε τουρκικό UAV σήμερα στις; 17:51, όπως ενημέρωσε το ΓΕΕΘΑ.

Το τουρκικό UAV πέταξε πάνω από το ελληνικό έδαφος σε ύψος 19.000 ποδών.

Τουλάχιστον 12 αεροσκάφη και ελικόπτερα έβγαλαν οι Τούρκοι σήμερα στο Αιγαίο προχωρώντας σε παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου χώρου (ΕΕΧ).

Πιο συγκεκριμένα 2 μαχητικά F-16, δύο F-4E 2020, 4 ελικόπτερα, 2 ΑΦΝΣ P-72 και ένα UAV προχώρησαν 13 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 5 παραβιάσεις του ΕΕΧ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τουρκική δραστηριότητα εκδηλώθηκε στο Βορειοανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.