ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΤΑΑΣ Αλέξανδρος 2013

ΤΑΑΣ Αλέξανδρος 2013

Οι περισσότεροι από εμάς εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο του Αγίου πνεύματος θα επιχειρήσουμε να αποδράσουμε από την καθημερινότητα, είτε πηγαίνοντας διακοπές, είτε χαλαρώνοντας.Εκτός όμως από εμάς υπάρχει μια άλλη κατηγορία συμπολιτών μας, αυτών που ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια των Ελληνικών  Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι έχουν αφιερώσει το συγκεκριμένο τριήμερο στην ενδελεχή και λεπτομερειακή προετοιμασία της άσκησης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, η οποία θα διεξαχθεί στις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί.

Η άσκηση “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” είναι εθνική διακλαδική άσκηση επί χάρτου ΤΑΑΣ  (Τακτική άσκηση άνευ στρατευμάτων) και διευθύνεται από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), οφείλει δε την ονομασία της στον Μ. Αλέξανδρο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, το σενάριο της άσκησης θα είναι ρεαλιστικό όπως πάντα ,ενώ θα υπάρχουν αρκετά  «νέα επεισόδια» τα οποία θα έχουν σχέση με τη νύν ασταθή περίοδο στην οποία βρίσκεται η Τουρκία, με τυχόν τρόπο εμπλοκής με τη χώρα μας καθώς και με την «ενδεικνυόμενη από εμάς κατά περίπτωση απάντηση».

Το αξιοσημείωτο είναι ότι παρά τις τρομερές περικοπές που έχουν υποστεί στις αποδοχές τους τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, το ηθικό, ο επαγγελματισμός και ο ζήλος τους βρίσκονται σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.

Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε  είναι ότι αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας σε αυτούς τους ακοίμητους φρουρούς της Ελλάδας μας .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.