ΓΕΕΘΑ: “Δεν είναι αξιωματικός η Θ.Χατζή” (upd)

ΓΕΕΘΑ: “Δεν είναι αξιωματικός η Θ.Χατζή” (upd)

Ανανέωση 17.18: Δεν ανήκει στο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας η πρωταθλήτρια στίβου στους δρόμους ημιαντοχής, Θεοθώρα Χατζή, καθώς δεν πέτυχε ακόμα σημαντικές διακρίσεις στο εξωτερικό, απάντησε το ΓΕΕΘΑ. “Θα την ξέραμε οπωσδήποτε αν ανήκε στους αξιωματικούς Ολυμπιονίκες” είπαν σε σχετικό ερώτημα του defencenet.gr.

H συμπαθέστατη – κατά τα άλλα – πρωταθλήτρια του στίβου στους δρόμους ημιαντοχής Θεοδώρα Χατζή, θεώρησε σωστό να προβάλει τον εαυτό της με τις φωτό που βλέπετε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας σάλο.

Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν η συγκεκριμένη είναι αξιωματικός στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, βάσει του νόμο που προβλέπει ότι οι πρωταθλητές Ολυμπιακών Αγώνων και παγκόσμιων, βαλκανικών κλπ, μέχρι και την 6η θέση γίνονται αξιωματικοί στις Ενοπλες Δυναμεις τιμής ένεκεν.

Γιατί αν είναι αξιωματικός, τα πράγματα αλλάζουν, όπως καταλαβαίνετε... Ελληνίδα πρωταθλήτρια στίβου ποζάρει γυμνή στο facebook (φωτο) Θεοδώρα Χατζή 0 Θεοδώρα Χατζή Θεοδώρα Χατζή 2 Θεοδώρα Χατζή 3

  Το απόλυτο θηλυκό...

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.