ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στα ΗΑΕ για ανταλλακτικά φρεγατών

Στα ΗΑΕ για ανταλλακτικά φρεγατών

“Φιλί της ζωής” στην διαθεσιμότητα των φρεγατών τύπου ΛΗΜΝΟΣ – ΕΛΛΗ αναμένεται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τα οποία προτίθενται να μας δωσουν ανταλλακτικά!

Τα ΗΑΕ  αποσύρουν τις δύο φρεγάτες τύπου S που διαθέτει. Τα ΗΑΕ είχαν  γεμισει τις αποθήκες του με απίστευτες ποσότητες ανταλλακτικών. 

Οι ελλείψεις ανταλλακτικών στον Στόλο είναι δεδομένες και ας “ωραιοποιούνται” σε πολλές περιπτώσεις. Γι΄ αυτό και η λύση που έχει προκύψει από τα ΗΑΕΝ μοιάζει “σωτήρια”.

Ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να κατέβει τις προσεχείς ημέρες στο Κατάρ και να “κλείσει” το θέμα. Τι έχει μείνει ανοιχτό; Τα ανταλλακτικά ουσιαστικά θα μας παραχωρηθούν από τα ΗΑΕ  το μόνο που ζητάνε είναι να αναλάβουμε εμείς το κόστος της μεταφοράς τους. Ο Αποστολάκης θα προσπαθήσει να αποφύγει κι αυτό το κόστος ,αλλά ακόμη κι αν δεν το πετύχει ο εφοδιασμός του Στόλου με ανταλλακτικά για τις φρεγάτες S είναι απρόσμενο δώρο. Εκέι καταντήσαμε να αναγκάζουμε τον κόσμο να μας πληρώνει και τα μεταφορικά.

Και όμως ο Γ.Παπανδρέου που μας έβαλε στο εθνοκτόνο Μνημόνιο  κυλοφοράει ελεύθερος σε όλο τον πλανήτη με δικά μας λεφτά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.