Η οργή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ για τις φήμες ότι ετοιμάζει νέο «κούρεμα» μισθών

Η οργή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ για τις φήμες ότι ετοιμάζει νέο «κούρεμα» μισθών

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου για τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και λίγες ημέρες ότι το Γενικό Επιτελείο και ο ίδιος προσωπικά σχεδιάζει νέο «κούρεμα» μισθών.

«Στις Εν.Δυνάμεις δεν υπάρχει καμμια συζήτηση, εντολή ή προεργασία για κατάργηση μισθολογικών προαγωγών, ισοδύναμα, ισοποσα ή νεα μισθολόγια» έγραψε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. 

Αυτό όμως που φαίνεται ότι εξόργισε ακόμα περισσότερο τον κ. Κωσταράκο ήταν η τακτική εκείνων που διακινούν τα σενάρια γράφοντας ανώνυμα άρθρα «στηριγμένα σε ψεύδη» και μετά «υποβάλλουν ερωτήσεις» φωτογραφίζοντας τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Ανέστη Τσουκαράκη.

«Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να παίζει με το ηθικό κ την ηρεμίατου προσωπικού γράφοντας άρθρα στηριγμενα σε ψεύδη κ μετα να υποβάλλει ¨ερωτήσεις¨» έγραψε ο στρατηγός Κωσταράκος.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε με την ανάρτησή του αυτή στην από 23 Ιουνίου επιστολή του προέδρου της ΠΟΕΣ με την οποία του ζητούσε να απαντήσει σε όσα αναφέρονται σε άρθρο ιστοσελίδας σύμφωνα με το οποίο το ΓΕΕΘΑ ετοιμάζει «κούρεμα» μισθών προκειμένου με τον τρόπο αυτό να «ισοφαρίσει» τις οικονομικές απώλειες μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές στους μισθούς των στρατιωτικών από την 1η Αυγούστου 2012 βάσει Μνημονίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.