ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Με απόφαση του Α/ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Αποστολάκη “ξηλώνονται” από τις στολές τα “περιττά διακριτικά”

Με απόφαση του Α/ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Αποστολάκη “ξηλώνονται” από τις στολές τα “περιττά διακριτικά”

Με απόφασή του που έφθασε σ΄ όλα τα Επιτελικά Γραφεία Αρχηγών ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης “ξηλώνει” ότι περιττό είχε επιβληθεί να φορούν οι στρατιωτικοί .

Τι καταργεί:

•Το διακριτικό σήμα (τύπου μεταλλικής κονκάρδας) που φορούσαν όσοι στρατιωτικοί υπηρετούσαν στο Επιτελικό Γραφείο του Α/ΓΕΕΘΑ!!! Τι ακριβώς χρειαζόταν αυτό;

•Το διακριτικό σήμα (τύπου μεταλλικής κονκάρδας” που είχε καθιερωθεί για όσους υπηρετούσαν στο ΓΕΕΘΑ/Ε3/ΟΑΣ και στο ΓΕΕΘΑ /ΕΘΚΕΠΙΧ!

•Το διακριτικό ,το οποίο απεικονίζει το έμβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας και τη λέξη “ΕΛΛΑΣ” (έγχρωμο ή χαμηλής ορατότητας) παύει να φέρεται με οποιαδήποτε στρατιωτική στολή. Είχε καθιερωθεί με τον “Διακλαδικό Κανονισμό Στολών”.

•Το στρατιωτικό των ΕΔ που υπηρετεί στο εξωτερικό θα φέρει σ΄ όλες τις στολές το διακριτικό με την Ελληνική σημαία.

•Οι απόφοιτοι Σχολών εσωτερικού θα φορούν ένα μόνο στρατιωτικό διακριτικό με την σειρά προτεραιότητας μα είναι ΣΕΘΑ,ΑΔΙΣΠΟ,ΑΣΠ,ΝΣΠ ή ΣΠΑ και ΣΔΙΕΠ κάθε κλάδου.

Για όσους δεν κατάλαβαν ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης εξηγεί στην διαταγή του τους λόγους των απαραίτητων αλλαγών:

“Τα Γενικά Επιτελεία να επανεξετάσουν τις ισχύουσες διατάξεις και εκδοθείσες διαταγές που αφορούν στην καθιέρωση και χρήση άλλων διακριτικών σημάτων για το οικείο στρατιωτικό προσωπικό εκάστου Κλάδου ,με γνώμονα την ουσιαστική απεικόνιση των προσόντων των Στελεχών των ΕΔ και την αποφυγή υπερβολών στην εμφάνιση του στρατιωτικού προσωπικού”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαταγή του Α/ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη ισχύει από σήμερα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.