ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Ατάραχοι» οι Τούρκοι: 18 παραβιάσεις σήμερα στο Αιγαίο

«Ατάραχοι» οι Τούρκοι: 18 παραβιάσεις σήμερα στο Αιγαίο

Ως να μην συμβαίνει τίποτα και ως να μην υπάρχει η διεθνής αντίδραση για τα δύο μέτρα και σταθμά που τηρεί το ΝΑΤΟ αναφορικά με την Τουρκία (το θέμα σχολιάστηκε και στο CNN) η Αεροπορία της χώρας όπου θέλει παραβιάζει τον εναέριο χώρο άλλων κρατών και όπου θέλει καταρρίπτει μαχητικά άλλων κρατών επειδή θεώρησε ως παραβίαση μια προσέγγιση 17 δευτ.

Έτσι με 6 μαχητικά αεροσκάφη, εκ των οποίων τα δύο οπλισμένα και 4 (ιδιαίτερα αυξημένος αριθμός για ΑΦΝΣ) CN-235 η τουρκική Αεροπορία πραγματοποίησε 18 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου χώρου και αλλά και 5 παραβάσεις του ελληνικού FIR δείχνοντας επιπλέον ότι δεν… πτούνται απο τα tweet του Έλληνα πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τουρκική δραστηριότητα εκδηλώθηκε στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιανατολικό Αιγαίο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.