ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης στην 174η Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης στην 174η Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Ξεκίνησαν οι εργασίες της 174ης Συνόδου του ΝΑΤΟ της πρώτης για το 2016.

Η ατζέντα της Συνόδου περιλαμβάνει:

-Την εξέταση της επιχείρησης «14 RESOLUTE SUPPORT» για το επόμενο χρόνο καθώς και την Συμμαχική υποστήριξη στις Afghan National Defence and Security Forces. 

-Την εξέταση της συνεργασίας του ΝΑΤΟ με τις 7 χώρες του Mediterranean Dialogue καθώς και της ανάπτυξης των αμυντικών δυνατοτήτων τους.  

-Την μελλοντικό Στρατηγικό σχεδιασμό του NATO σε σχέση με το υφιστάμενο περιβάλλον ασφαλείας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επικείμενης Συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, στην Βαρσοβία, τον Ιουλ 2016.  

Πριν την έναρξη των εργασιών της Συνόδου ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής (MC), Στρατηγός Petr Pavel καλωσόρισε τον Αμερικανό Αρχηγό (General Joseph Dunford), τον Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ (Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ) και τον Διοικητή SACT (General Denis Mercier), οι οποίοι συμμετέχουν για πρώτη φορά με την ιδιότητά τους στις εργασίες της MC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.