Νέα στοιχεία για τον 23χρονο αγνοούμενο: Κρύβεται γιατί φοβάται κάποιο επικίνδυνο άτομο

Νέα στοιχεία για τον 23χρονο αγνοούμενο: Κρύβεται γιατί φοβάται κάποιο επικίνδυνο άτομο

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του νεαρού στρατιώτη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο πλοίο της επιστροφής του από τη Χίο, όπου υπηρετούσε τη θητεία του.

Ο 23χρονος Τάκης από την ημέρα που εξαφανίστηκε και μέχρι σήμερα, δηλαδή περίπου εδώ και δυο εβδομάδες, δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής, με την αγωνία της οικογένειας ολοένα και να μεγαλώνει.

Οι Αρχές δεν σταματούν να παίρνουν καταθέσεις από φίλους, συγγενείς και φαντάρους από το στρατόπεδο της Χίου, όπου υπηρετούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, φαίνεται να έχουν εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ως ύποπτο για την εξαφάνιση του νεαρού. Το άτομο αυτό φαίνεται πως του προκάλεσε φόβο και τον οδήγησε στην εξαφάνιση.

Άλλωστε, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το σενάριο που υπερισχύει είναι ότι ο Τάκης δεν έχει πέσει στη θάλασσα, αλλά επιβιβάστηκε σε κάποιο όχημα για να βγει από το καράβι και πλέον κρύβεται κάπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.