ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ανέκαμψε πλήρως και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση – Ο άλλος Αρχηγός;

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ανέκαμψε πλήρως και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση – Ο άλλος Αρχηγός;

Πλήρως έχει αποκατασταθεί η υγεία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και δύο εβδομάδες περίπου στο 251 ΓΝΑ.

Η περιπέτεια της υγείας του αποδείχθηκε περαστική και κανονικά πριν το τέλος του μήνα θα πρέπει να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Λέμε «κανονικά» γιατί κάποιος ευεργετηθείς εκ των Αρχηγών των Επιτελείων, ανερυθρίαστα διεκδικεί την θέση του ποντάροντας στην δήθεν «αδυναμία» του να συνεχίσει ομαλά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Εχει την υποστήριξη της αμερικανικής πρεσβείας και διαδίδει δεξιά κι αριστερά ότι «Αν όχι τώρα, το αργότερο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχω γίνει Αρχηγός ΓΕΕΘΑ».

Το ότι ο Κλάδος του επί των ημερών του έχει υποστεί «επικούς» εξευτελισμούς από αυτούς που είχαν να συμβούν από το 1974, δεν έχει φαίνεται και τόση σημασία.

Σίγουρα για την αμερικανική πρεσβεία που τον «προμοτάρει» ως επόμενο Α/ΓΕΕΘΑ, δεν έχει καμία σημασία.

«Δεκάρα τσακιστή» δεν δίνουν ακόμα και Τάγμα ολόκληρο να αιχμαλωτιστεί από τους Τούρκους.

Στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου έχει μείνει καθόλου αίσθηση του πόσο έχει κατρακυλήσει η στρατιωτική ηγεσία που έχουν επιλέξει και ότι πλέον ευθύνονται 100% για ότι συμβεί;

Νομίζουν ότι θα τους σώσουν οι Αμερικανοί;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.