ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ένοπλες Δυνάμεις: Σε πλήρη επιφυλακή για τη φιλοξενία των αλλοδαπών

Ένοπλες Δυνάμεις: Σε πλήρη επιφυλακή για τη φιλοξενία των αλλοδαπών

Τα Διαβατά, η Κως, η Λέσβος η Σάμος και η Χίος εξακολουθούν να έχουν υπεράριθμους παράνομους μετανάστες στα κέντρα των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, το οποίο διεξάγει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την άψογη φιλοξενία τους.

Όπως γνωστοποίησε το ΓΕΕΘΑ, οι αλλοδαποί που διαμένουν στα 31 Κέντρα Παραμονής Αλλοδαπών που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις μειώθηκαν κατά 140 άτομα σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη, καθώς δεν επέστρεψαν στα ΚΕΠΑ βρίσκοντας, κυριότερα στέγη στην φιλόξενη Αττική.

Συγκεκριμένα, εχθές καταγράφηκαν 29.139 άτομα έναντι 29.279 ατόμων την περασμένη Πέμπτη.

Η δυνατότητα φιλοξενίας των 31 ΚΕΠΑ παραμένει στα 24.495 άτομα. Τα ΚΕΠΑ Λέσβου, Σάμου, Χίου, Κω, και Διαβατών έχουν υπεράριθμους αλλοδαπούς σύμφωνα με την κατανομή τους που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς, αλλά το πρόβλημα μάλλον θα λυθεί με την προώθησή τους στην περίφημη ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.

Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 16.918 μερίδες φαγητού, από τις οποίες 460 μερίδες διανέμονται σε ΚΕΠΑ τα οποία δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους.

Για την υγειονομική κάλυψη των παράνομων μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και σε αντίθεση με τον Έλληνα πολίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.