ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Την παραβατική συμπεριφορά των τουρκικών δυνάμεων στο Αιγαίο τόνισε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ από την Ιταλία

Την παραβατική συμπεριφορά των τουρκικών δυνάμεων στο Αιγαίο τόνισε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ από την Ιταλία

O αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, πραγματοποιεί eπίσημη επίσκεψη στην Ιταλία, όπου συναντήθηκε με τον ομόλογό του, Κλαούντιο Γκρατσιάνο.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Αποστολάκης επισήμανε για μία ακόμη φορά ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις επιδεικνύουν παραβατική συμπεριφορά στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Ακόμη, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι απαιτείται κοινή προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας της ΕΕ, στους τομείς ασφάλειας και άμυνας.

Επίσης, τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστούν οι επιχειρήσεις στο Αιγαίο και την κεντρική Μεσόγειο, για την ανάσχεση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Ο Ιταλός ομόλογός του απένειμε στον κ. Αποστολάκη το μετάλλιο «Defence General Staff Joint Commendation Medal», ως αναγνώριση των υπηρεσιών του διεθνώς, και ειδικότερα για τη συμβολή του στην προαγωγή της διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τις διμερείς επαφές που ακολούθησαν, συζητήθηκε το διεθνές περιβάλλον ασφαλείας και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Αφρικής, της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, με έμφαση στις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές. Ακόμη, συζητήθηκε η υφιστάμενη διμερής στρατιωτική συνεργασία καθώς και οι προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσής της, ιδιαίτερα στους τομείς της επιχειρησιακής και ατομικής εκπαίδευσης, των ειδικών δυνάμεων και της ανταλλαγής πληροφοριών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.