ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο ΓΕΠΣ σε μονάδες του Στρατού σε Αττική και Κρήτη ενόψει «Παρμενίων 2018»

Ο ΓΕΠΣ σε μονάδες του Στρατού σε Αττική και Κρήτη ενόψει «Παρμενίων 2018»

Επισκέψεις σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Υπηρεσίες στην Αττική και τη νήσο Κρήτη, πραγματοποίησε ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού (ΓΕΠΣ) – Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης, στο πλαίσιο της προετοιμα΄σιας για τη μεγάλη διακλαδική άσκηση «Παρμενίων 2018» την περίοδο από 27 Σεπτεμβρίου έως 04 Οκτωβρίου 2018.

Ακολουθεί η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΣ :

Την περίοδο από 27 Σεπτεμβρίου έως 04 Οκτωβρίου 2018, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού (ΓΕΠΣ) – Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Υπηρεσίες στην Αττική και τη νήσο Κρήτη, ως ακολούθως:

Το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2018, μετέβη στην Περιοχή Ευθύνης της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού (V Μεραρχία «ΚΡΗΤΩΝ»). Επισκέφθηκε το Στρατηγείο του Σχηματισμού, καθώς επίσης τη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ) και την 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (1η ΜΑΛ).

Την Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2018, επισκέφθηκε την 13η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (13 ΔΕΕ «ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ»), το 951 Τάγμα Στρατονομίας (951 ΤΣΝ) και τη Σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Μηχανικού (ΣΤΕΑΜΧ).

Ο ΓΕΠΣ, στη διάρκεια των επισκέψεων περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, τους χώρους και πραγματοποίησε ομιλίες στο προσωπικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.