ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Π.Καμμένος στις ΗΠΑ για την AUSA 2018

Ο Π.Καμμένος στις ΗΠΑ για την AUSA 2018

Τον ισχυρό άνδρα των προγραμμάτων στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ συνάντησε ο Πάνος Καμμένος.

Sto πλευρό του υπουργού Εθνικής Άμυνας, βρίσκεται ο επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων, αντιναύαρχος εν αποστρατεία Κυριάκος Κυριακίδης.

Η συνάντηση φαίνεται πως προλειαίνει περαιτέρω το έδαφος για την προσδοκώμενη ενίσχυση της στρατιωτικής βοήθειας από τις ΗΠΑ και για τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επίσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με με τον Αντιστράτηγο Charles Hooper, Διοικητή της DSCA (Defense Security Cooperation Agency) ενώ νωρίτερα επισκέφθηκε τα εγκαίνια του Ελληνικού Περιπτέρου στην Έκθεση AUSA 2018.

Όπως δήλωσε “η Ελλάδα καθίσταται γεωπολιτικό κέντρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου στο πεδίο της αμυντικής βιομηχανίας.”

Αναλυτικά τη δήλωση του Πάνου Καμμένου:

«Σε αυτή την πολύ σημαντική έκθεση, στην κυριότερη έκθεση αμυντικού υλικού στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Ελλάδα είναι παρούσα, με το ελληνικό περίπτερο που εκπροσωπείται από τις ελληνικές κρατικές και ιδιωτικές εταιρείες, μεγάλες εταιρείες εξοπλιστικών συστημάτων, αλλά και μικρομεσαίες εταιρείες, οι οποίες συμβάλλουν με τη συνεργασία τους με αμερικανικές εταιρείες στην ανάπτυξη της αμυντικής μας βιομηχανίας.

Μία αμυντική βιομηχανία, η οποία ενισχύεται με τις διακρατικές συμφωνίες και τις προμήθειες υλικού από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ένα μεγάλο έργο γίνεται στην Ελλάδα με τη δυνατότητα που αποκτά πλέον να υποστηρίζει τεχνολογικά τα νέα μέσα που αποτελούν μέρος της αμερικανικής τεχνολογίας σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή.

Θέλω να συγχαρώ τους εμπλεκόμενους σε αυτή την έκθεση και να τους δηλώσω ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η ελληνική κυβέρνηση, είναι δίπλα τους γιατί ακριβώς αυτό σημαίνει έξοδος από την κρίση: συνέργειες, βιομηχανική ανάπτυξη, επαναλειτουργία των κλειστών βιομηχανιών, ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η Ελλάδα καθίσταται πλέον γεωπολιτικό κέντρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου στο πεδίο της αμυντικής βιομηχανίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.