ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ στην άσκηση “Trident Juncture 18” στη Νορβηγία

Ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ στην άσκηση “Trident Juncture 18” στη Νορβηγία

Tην Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Τρόντχαϊμ της Νορβηγίας, η Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών (Distinguished Visitors Day-DV Day) της άσκησης μεγάλης κλίμακας NATO “TRIDENT JUNCTURE 18”

Στη DV Day παρέστη ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Η “TRIDENT JUNCTURE 18” πραγματοποιείται από 25 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου 2018 στην ευρύτερη περιοχή Νορβηγίας, Βαλτικής Θάλασσας και Βορείου Ατλαντικού.

Στην άσκηση λαμβάνουν μέρος 31 κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ και εταίροι και έχει σκοπό την εξάσκηση του Joint Force Command Naples (JFCNP) στη διοίκηση και έλεγχο ανάπτυξης δυνάμεων.

Οι= Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν με 4 αεροσκάφη F-16 και προσωπικό υποστήριξης εδάφους, καθώς και επιτελείς στελέχωσης Στρατηγείου Ειδικών Δυνάμεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.