ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για την αιχμαλωσία των 2 στρατιωτικών: Αβλεψίες και κακοί χειρισμοί

Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για την αιχμαλωσία των 2 στρατιωτικών: Αβλεψίες και κακοί χειρισμοί

Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την υπόθεση της αιχμαλωσίας των δύο στρατιωτικών μας στον Έβρο έχει εδώ και καιρό ολοκληρωθεί.

Eπί του θέματος υπάρχει τεράστια σιωπή καθώς πρέπει να ληφθούν αποφάσεις σε ένα μήνα για τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων. Τα όσα έχουν διαπιστωθεί και αναφέρονται στην ΕΔΕ δεν αφήνουν περιθώρια για την αποφυγή σαρωτικών αλλαγών στο ΓΕΣ.

Τα πιο σημαντικά στοιχεία δεν είναι όσα αναφέρονται στη στιγμή της αιχμαλωσίας των δύο στρατιωτικών, αλλά όσα έχουν προηγηθεί και τα οποία αποκαλύπτουν παραλείψεις ,αβλεψίες και κακούς χειρισμούς,.

Έχουν εντοπιστεί απίστευτες επιπολαιότητες σε θέματα ασφαλείας, οι οποίες με μία λέξη είναι ασυγχώρητες.

Τα λάθη που έχουν γίνει είναι εξωφρενικά και ο πειθαρχικός έλεγχος που θα ακολουθήσει δεν μπορεί παρά να ΄ναι αυστηρός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει ποινική αξιολόγηση, αλλά ουδείς μπορεί να πιστέψει ότι με όσα αναφέρονται στο πόρισμα της ΕΔΕ δεν θα υπάρξουν συνέπειες ακόμη και στα υψηλά κλιμάκια του ΓΕΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.