ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Δούρειος Ίππος»: Άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου στη δυτική Πελοπόννησο και σε ιόνιο

«Δούρειος Ίππος»: Άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου στη δυτική Πελοπόννησο και σε ιόνιο

Από 10 έως 14 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή δυτικής Πελοποννήσου και νοτίου Ιονίου πελάγους, η διακλαδική άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου (ΗΠ), “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ 2018”.

Η άσκηση σχεδιάστηκε από το ΓΕΕΘΑ και εκτελέστηκε υπό τη διεύθυνση του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ), με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), καθώς και μέσων ΗΠ του ΝΑΤΟ.

Σκοπός της άσκησης ήταν η σχεδίαση και διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων ΗΠ, στο πλαίσιο εξάσκησης προσωπικού σε συνθήκες έντονου ηλεκτρομαγνητικού περιβάλλοντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.