Στρατηγός Ζαζιάς: «Οφείλουμε να μείνουμε ενωμένοι»

Στρατηγός Ζαζιάς: «Οφείλουμε να μείνουμε ενωμένοι»

Μια ανάρτηση κόλαφος στα κοινωνικά δίκτυα του Στρατηγού Κωνσταντίνου Ζιαζιά που σίγουρα θα συζητηθεί.

Γράφει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ
Επίτιμος Α/ΓΕΣ

Την περίοδο αυτή , ο ΥΠΕΞ της γείτονος χώρας με δηλώσεις του συνεχίζει να απειλεί την Χώρα μας και να κατηγορεί τον Έλληνα ΥΠΕΘΑ με ιταμους χαρακτηρισμούς, που δεν συνάδουν με την διπλωματική γλώσσα και βέβαια δεν τιμούν και εμάς τους Έλληνες, όπως αναφέρει το armynow.net.

Ταυτόχρονα ,ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας , ο ” άνθρωπος” του Ερντογαν , ο “στρατηγός” του Ερντογαν και όχι του τουρκικού στρατού ,ο άνθρωπος που οδήγησε μεγάλο αριθμό ” συναδέλφων ” του στην φυλακή , στην εξορία , στην απόταξη , στην απόγνωση , χωρίς να έχουν εμπλοκή με το πραξικόπημα , ο στρατοχωροφυλακας Ακαρ , σε καθημερινή βάση , κάνει λόγο για την ” γαλάζια πατρίδα” που πρέπει να προστατεύσει…

Σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την Χώρα μας , και κάτω από αυτές τις απειλές , οφείλουμε ΑΠΑΝΤΕΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ( σήμερα ειναι ο Πάνος Καμμενος , αύριο κάποιος άλλος ) ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ .

ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα ,βλέπουμε ορισμένους , οι οποίοι μέχρι χθες “προσκυνούσαν “για να παραμείνουν στην καρέκλα της εξουσίας και μόνον ,και στην καρέκλα της ευμάρειας , να κατηγορούν την Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για ασήμαντη αφορμή , να κατηγορούν τον Υπουργό Εθνικής Αμυνης με “γελοία και παιδική ” αιτία και να δημιουργούν αναταραχή στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες αυτή την εποχή δίνουν αγώνα για τα ιερά και τα όσια της Πατριδος .

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ορισμένοι από τα πρώτα χρονια της ” επαγγελματικής τους αποκατάστασης ” δεν μελέτησαν το γράμμα του Παύλου Μέλα προς τους νεαρούς Ευέλπιδες , ας το μελετήσουν και τώρα και ίσως δουν τι από αυτά έπραξαν στην ζωή τους .

“Η ζωή σου ειναι πόλεμος. Η γη σου ειναι Φρούριο και χρέος σου η νίκη. Μη μιλάς, να σκέπτεσαι, να αγαπάς, να μην πονάς. Ένας είναι ο σκοπός σου: ο πόλεμος. Πολέμα για τα ιδανικά σου, για τα Ελληνικά ιδανικά του ανθρωπισμού. Πολέμα για τη Μεγάλη Ιδέα. Άνδρες που περπατούν στη ζωή ευθυτενείς και με γαλήνη, μαθημένοι να πονούν χωρίς να υποφέρουν, να νικούν χωρίς να θριαμβολογούν, να νικώνται χωρίς να μοιρολογούν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνδρες, θεμέλια γενεών. Αυτοί είναι οι Ευέλπιδες, οι αυριανοί ηγήτορες του Έθνους.Νεαρέ Εύελπι μάθε και εξασκήσου να είσαι απλός, ολιγόλογος, συγκρατημένος, σεμνός. Λίγα λόγια, πολλά έργα. Ανθρωπιά μεγάλη, πειθαρχία, πείσμα, αντοχή. Θέλω να σε κοιτώ και να γεμίζουν τα μάτια μου παλλικάρι. Περισσότερο να προσβάλλεσαι όταν σε κυριεύει ο πόνος. Μη θυμώνεις, χειρότερα είναι. Έστω και αν μόλις κρατιέσαι με έναν κόμπο στον λαιμό.
Να φύγεις είναι δειλία. Μόνος σου αποφάσισες να γίνεις αξιωματικός. Απελπισία, ύστερα γελάς και από τη μια μέρα στην άλλη γίνεσαι άνδρας, δηλαδή μαθαίνεις να κρατάς μέσα σου τον πόνο. Έτσι, χωρίς να φαίνεται, αλλά να επιμένεις πάντα στον σκοπό σου, στα όνειρά σου.”

ΔΥΣΤΥΧΩΣ στον ίλιγγο των προνομίων και της εξουσίας λίγοι ειναι δυνατοί και γενναίοι , που με την θυσία τους δακτυλοδεικτούν τον δρόμο του καθήκοντος , της τόλμης , της τιμής ,της αρετής , της ταπεινότητος και της επιτυχίας στους νεότερους .

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ορισμένοι ήταν και ειναι ακόμη του δόγματος ” άφησε τους άλλους να δουλεύουν , για να περνάω εγώ καλά ..••••••••••••”

ΕΥΤΥΧΩΣ , ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΔ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ” Εν καλον απλώς και δικαίον έστιν το της Πατριδος ΣΥΜΦΕΡΟΝ” ( Πλουταρχος)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.