Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στρατηγού Στεφανή: «Να υπηρετείς την Πατρίδα αξίζει» (φώτο)

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στρατηγού Στεφανή:  «Να υπηρετείς την Πατρίδα αξίζει» (φώτο)

Εκατοντάδες θετικά μηνύματα δέχεται ο Αλκιβιάδης Στεφανής, στρατηγός εν αποστρατεία, μέχρι χθες αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Ο Αλκιβιάδης Στεφανής αποστρατεύθηκε με απόφαση του ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η συνταξιοδότηση του στρατηγού Στεφανή από τις ένοπλες δυνάμεις θεωρήθηκε κεραυνός εν αιθρία, αφού οι περισσότεροι αξιωματικοί του στρατού θεωρούσαν ότι ο τέως αρχηγός ΓΕΣ θα παρέμενε στη θέση του. Οι «επικριτές» του στρατηγού Στεφανή λένε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αρχηγού σημειώθηκε το φιάσκο με την αιχμαλωσία του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη που συνελήφθησαν από Τούρκους στρατιωτικούς στις Καστανιές Έβρου. Αν όμως τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου που συμμετέχουν στο ΚΥΣΕΑ, με βαρύνουσα την άποψη του νέου υπουργού Εθνικής Άμυνας και μέχρι πρότινος αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη, θεώρησαν ότι η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών πρέπει να χρεωθεί στη στρατιωτική ηγεσία του ΓΕΣ με πρώτο «θύμα» τον στρατηγό Στεφανή, τότε μοιάζει παράδοξη η προαγωγή του αντιστρατήγου Γεωργίου Καμπά στη θέση του αρχηγού. Κι αυτό διότι λένε ότι ο ασθενής νέος αρχηγός ΓΕΣ ήταν διοικητής του Δ Σώματος Στρατού, στη ζώνη ευθύνης του οποίου είναι οι Καστανιές στην Ορεστιάδα, όταν συνελήφθησαν οι Μητρετώδης-Κούκλατζης.

Ο στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής, πέρα απ’ όλα αυτά στα οποία ουδέποτε έχει αναφερθεί, έγραψε στη σελίδα του στο facebook ένα λακωνικό μήνυμα 30 λέξεων τονίζοντας: «Να υπηρετείς την Πατρίδα αξίζει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μετά από 40 και πλέον χρόνια, μόνο υπερηφάνεια για τον Ελληνικό Στρατό!» καταλήγει το σύντομο σχόλιο του στρατηγού εν αποστρατεία Αλκιβιάδη Στεφανή, το οποίο έχει εκατοντάδες σχόλια, στην συντριπτική τους πλειονότητα θετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.