ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συγκίνηση και πόνος στο «τελευταίο αντίο» στον αδικοχαμένο Εύζωνα Σπύρο Θωμά (φωτο-βίντεο)

Συγκίνηση και πόνος στο «τελευταίο αντίο» στον αδικοχαμένο Εύζωνα Σπύρο Θωμά (φωτο-βίντεο)

Ράγισαν καρδιές σήμερα στο «τελευταίο αντίο» στον αδικοχαμένο Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς, Σπύρο Θωμά. Συγγενείς, φίλοι και μέλη των ενόπλων δυνάμεων αποχαιρέτισαν τον 24χρονο, ο οποίος βρήκε αιφνίδιο θάνατο το βράδυ της Πέμπτης.

Η κηδεία του γίνεται στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου με όλες τις τιμές ενός στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά.

Να σημειωθεί πως ο 24χρονος, που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην Προεδρική Φρουρά, πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Πέμπτης, όταν κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των υπολοίπων στρατιωτών, λίγο πριν δώσει το «παρών» στο βραδινό προσκλητήριο.

Ο άτυχος Εύζωνας πραγματοποίησε την πρώτη σκοπιά του στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τις 13:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι και στη συνέχεια επέστρεψε στις εγκαταστάσεις της Προεδρικής Φρουράς.

Αργότερα, πραγματοποίησε και την επόμενη βάρδια του στον Άγνωστο Στρατιώτη από τις 19:00 έως τις 20:00 το απόγευμα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, επέστρεψε από την σκοπιά του στις εγκαταστάσεις της Προεδρικής Φρουράς, χωρίς να αναφέρει κάποια ενόχληση και έπεσε να κοιμηθεί.

Αργότερα, περίπου γύρω στις 10 το βράδυ, οι συνάδελφοι του επιχείρησαν να τον ξυπνήσουν για να παρουσιαστεί στο βραδινό προσκλητήριο. Ο άτυχος στρατιώτης σηκώθηκε κανονικά από το κρεβάτι του, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε.

Ο στρατιώτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Να σημειωθεί πως ο Σπύρος Θωμάς ήταν αθλητής μπάσκετ, σπουδαίο ταλέντο από την ακαδημία της Παναχαϊκής και ακολούθως στον Προμηθέα και σε άλλες ομάδες της ΕΣΚΑ-Η.

Φωτογραφίες: patrastimes/ tempo24

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.