ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαμός στην παρέλαση στο Σύνταγμα για τον Ε.Μπούχλη: Έφερε το «Μακεδονία ξακουστή» στις καρδιές των Ελλήνων (φωτό)

Χαμός στην παρέλαση στο Σύνταγμα για τον Ε.Μπούχλη: Έφερε το «Μακεδονία ξακουστή» στις καρδιές των Ελλήνων (φωτό)

Χθες στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα κατέβηκε και ο πασίγνωστις Κρητικός αλεξιπτωτιστής Μανώλης Μπούχλης ο άνθρωπος που έφερε το πατριωτικό άσμα «Μακεδονία ξακουστή» στις καρδιές των Ελλήνων όταν ανέβασε βίντεο στα social media όπου το τραγουδούσε κατά την διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο.

Ενα βίντεο που συγκίνησε πολλούς, έγινε viral, ο ίδιος έγινε αμέσως διάσημος, έστω κι αν έφαγε μια ελαφριά τελικώς τιμωρία έξι ημερών κράτησης. Καμπάνα όμως όχι γιατί τραγούδησε το πατριωτικό άσμα, όπως έσπευσαν να διευκρινίσει το Αρχηγείο Στρατού, αλλά για παράβαση των κανόνων ασφαλείας.

Άλλωστε παρενέβη ο ίδιος ο ΥΕΘΑ για το θέμα αυτό ώστε ο Καταδρομέας να μην αντιμετωπιστεί με την αρχική φημολογούμενη σκληρότητα που αναφέρονταν ακόμα και σε αποπομπή του από τους Αλεξιπτωτιστές.

Για να γίνει κατανοητός ο αντίκτυπος της πράξης του αυτής, με εντολή του Ε.Αποστολάκη παιάνιστηκε χθες στην παρέλαση του Συντάγματος το πατριωτικό άσμα «Μακεδονία ξακουστή» από την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και τραγουδήθηκε και απο τους άνδρες της ΜΥΑ.

Οσοι- και ήταν πολλοί- αναγνώρισαν τον κρητικό λεβέντη που πήγε στην παρέλαση με πολιτικά ρούχα, είχαν μόνο επαίνους και μπράβο να πούν για τον κρητικό Μανώλη Μπούχλη, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που βγήκαν φωτογραφία μαζί του.

Υπενθυμίζεται οτι ο κρητικός καταδρομέας και αλεξιπτωτιστής τιμωρήθηκε με 6 ημέρες κράτηση επειδή βιντεοσκόπησε την πτώση του. Ο ίδιιος είχε πεί για την τιμωρία του:

«Αποδέχομαι την όποια τιμωρία από τους ανωτέρους μου, την όποια απόφαση τους και είμαι στη διάθεση της πατρίδας μου για ότι μου αιτηθεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους αντιλαμβάνονται και επισημαίνουν πως η αγάπη για την πατρίδα την ιστορία και τις θυσίες των προγόνων μας, δεν έχει καμία σχέση ούτε με φασισμό ούτε με ακραίες ιδεολογικές κατευθύνσεις».

Ακολουθεί το θρυλικό πλέον βίντεο της πτώσης του Ε.Μπούχλη τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.