ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Κωσταράκος: «Συγχαρητήρια σε όσους φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας μας – Σας ευχαριστούμε!» (φώτο)

Μ.Κωσταράκος: «Συγχαρητήρια σε όσους φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας μας – Σας ευχαριστούμε!» (φώτο)

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε. Μιχάλης Κωσταράκος, με ανάρτησή του στο Facebook, έδωσε συγχαρητήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ελληνική Αστυνομία και την Ελληνική Ακτοφυλακή που φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας μας.

Γράφει ο κ. Κωσταράκος: «Συγχαρητήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ελληνική Αστυνομία και την Ελληνική Ακτοφυλακή που φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας μας και μας προστατεύουν όλους, είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν με τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Είναι και μόνιμοι και επαγγελματίες και κληρωτοί.

​Είναι τα παιδιά μας, κατάγονται από όλα τα μέρη της Ελλάδος, προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα και πρέπει να είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτούς, να τους στηρίζουμε και να τους υποστηρίζουμε πάντα, ηθικά και υλικά, με μέσα και δυνατότητες, γιατί είναι αφοσιωμένοι στο καθήκον τους και στη πατρίδα.

​Κι αν εμείς παραμένουμε ελεύθεροι να εργαζόμαστε, να αναπαυόμαστε, να ερωτευόμαστε, να διασκεδάζουμε ή να τσακωνόμαστε, το οφείλουμε σ αυτούς που θυσιάζουν το χρόνο τους και τη δραστηριότητα τους και αν απαιτηθεί θα δώσουν τη ζωή τους, για να συνεχίζουμε εμείς να ζούμε και να δραστηριοποιούμαστε ελεύθεροι και απερίσπαστοι. Σας ευχαριστούμε!!!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.