ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ποιος είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου που ανέλαβε καθήκοντα Τσιόδρα για μια ημέρα

Ποιος είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου που ανέλαβε καθήκοντα Τσιόδρα για μια ημέρα

Χωρίς τον λομωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορωνοϊού την Κυριακή.

Όπως έγινε γνωστό στην έναρξη της τηλεοπτικής μετάδοσης, ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν μπορούσε να βρίσκεται στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Στη θέση του, είδαμε έναν άλλο λοιμωξιολόγο, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού (ΔΥΓ) του ΓΕΑ, Υποπτέραρχο, Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

Ποιος είναι ο Δημήτριος Χατζηγεωργίου

Ο Υποπτέραρχος Δημήτριος Χατζηγεωργίου είναι ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού (ΔΥΓ) του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ). Συντονίζει και κατευθύνει σε εθνικό επίπεδο το Υγειονομικό της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και το έργο των ανεξάρτητων υγειονομικών Μονάδων όπως είναι το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, η Ανωτάτη Αεροπορίας Υγειονομική Επιτροπή και το Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής.

Ο Υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου ανήκει και εκείνος, όπως φυσικά και ο Σωτήρης Τσιόδρας, στην ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων που αποφαίνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα βιογραφικά στοιχεία στην ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας, γεννήθηκε στη Λάρισα και εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων το 1975. Ονομάσθηκε Ανθυποσμηναγός το 1981.

Ο Υποπτέραρχος είναι απόφοιτος της ιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Σχολείου Αεροπορικής Ιατρικής με εκπαίδευση και στον Θάλαμο Χαμηλής Πιέσεως του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής και του Σχολείου Ασφαλείας Πτήσεων. Κατέχει επίσης τον τίτλο ειδικότητας Ειδική Παθολογία και επίσημης εξειδίκευσης στην Λοιμωξιολογία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της νόσου από το υπουργείο Υγείας την Κυριακή έγινε επίσης γνωστό πως τη Δευτέρα τις ανακοινώσεις για τα νέα κρούσματα θα κάνει και πάλι ο Σωτήρης Τσιόδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.