ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου επισκέφθηκε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου επισκέφθηκε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Το κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ), επισκέφθηκε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης.

Μέσω του ΑΣ/ΚΕΠΙΧ , ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνεχάρη όλο το προσωπικό του ΠΝ, διοικητές, κυβερνήτες και πληρώματα για την «επιδειχθείσα ετοιμότητα και την απόλυτα επιτυχή αντιμετώπιση της κατάστασης και των προκλήσεων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή ευθύνης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ (Αιγαίο – ανατολική Μεσόγειο)», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Παράλληλα εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του «για τον επαγγελματισμό, τη ναυτοσύνη, την ψυχραιμία, την αυταπάρνηση, την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα» που επέδειξε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, και ειδικά το προσωπικό του ΠΝ, «κατά την εκτέλεση των έργων που του έχουν ανατεθεί μέχρι τώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε «για την πορεία και εκτέλεση των επιχειρησιακών έργων του Στόλου μέχρι τώρα στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, όπου έχει αναπτυχθεί το σύνολο των μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού» ενώ αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του ΑΣ/ΚΕΠΙΧ με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, προστάτιδος των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.