Κ.Φλώρος: «Οι δεσμοί μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και Αιγύπτου ενισχύονται συνεχώς»

Κ.Φλώρος: «Οι δεσμοί μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και Αιγύπτου ενισχύονται συνεχώς»

Ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος βρέθηκε στην Αίγυπτο, όπου είχε θερμή υποδοχή από τον υπουργό Άμυνας στρατηγό Μοχάμεντ Ζάκι όσο και από τον αρχηγό Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Αιγύπτου αντιστράτηγο Μαχμούντ Φαρίντ Χεγκάζι.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Α/ΓΕΕΘΑ χαρακτήρισε «εξαιρετικά σημαντικές» τις συναντήσεις που πραγματοποίησε σήμερα, τονίζοντας ότι «οι στενοί δεσμοί μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και Αιγύπτου ενισχύονται συνεχώς».

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος θα συναντήσει μεθαύριο τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β΄.

O ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Επίσημη επίσκεψή μου από σήμερα στην Αίγυπτο! Εξαιρετικά σημαντικές συναντήσεις με τον Α/ΓΕΕΔ και τον ΥΠΑΜ στο Κάϊρο! Οι στενοί δεσμοί μεταξύ των Ενόπλων μας Δυνάμεων ενισχύονται συνεχώς!!».




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.