Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος: Απέδωσε φόρο τιμής στους πεσόντες της Αεροπορίας Ναυτικού – Το μήνυμα του (φώτο)

Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος: Απέδωσε φόρο τιμής στους πεσόντες της Αεροπορίας Ναυτικού – Το μήνυμα του (φώτο)

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος απέδωσε φόρο τιμής στους ήρωες πεσόντες της Αεροπορίας Ναυτικού.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, σε ανάρτησή του στο προσωπικό λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος απέδωσε φόρο τιμής, για τους πεσόντες Έλληνες της Αεροπορίας Ναυτικού, που έπεσαν κατά την διάρκεια του καθήκοντος.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ έδωσε το δικό του μήνυμα: «Απότιση ελαχίστης Τιμής, στον καταβληθέντα «Φόρο Αίματος» της Διοικήσεως Αεροπορίας Ναυτικού του ΠΝ μας!! Εξετέλεσαν το Χρέος προς την Πατρίδα, με το ακριβότερο τίμημα!!! Τη Ζωή τους!!! Μνήμη-Τιμή-Δόξα!! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!».

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου συμπληρώνονται 25 χρόνια από την «μαύρη ημέρα» όπου το ελικόπτερο στο οποίο μετέβαιναν ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός συντρίβεται κατά την διάρκεια της Κρίσης των Ιμίων.

Δείτε την ανάρτηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.