ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

7η Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ εν δράσει – «Σφράγισμα» περιοχής και εξόντωση του εχθρού

7η Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ εν δράσει – «Σφράγισμα» περιοχής και εξόντωση του εχθρού

«”Σφράγισμα” της περιοχής απόβασης και καταστροφή του εχθρού εντός της περιοχής αυτής. Mε αυτή την απλή φράση περιγράφεται μία από τις σημαντικότερες, ίσως η σημαντικότερη, αποστολή του Ελληνικού Στρατού στο σύγχρονο πεδίο μάχης, δεδομενων των μεγάλων δυνατοτήτων αεροκίνησης του δυνητικού εχθρού. Αυτή η αποστολή εκτελέστηκε εικονικά με απόλυτη επιτυχία σήμερα λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη από την 7ης Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία, ενώπιον των Αρχηγών των τεσσάρων Επιτελείων. 

Η 7η Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ που εδρεύει στον Προβατώνα, είναι κάτι σαν «τοπική δύναμη αμέσου επεμβάσεως» δυλαδή έχει ως αποστολή να καλύπτει τα μετόπισθεν από προσπάθειες κάθετης αεροκίνητης υπερκέρασης του εχθρού. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι χαρακτηριστικές της όλης προσπάθειας που έγινε σήμερα στον Έβρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.