ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνάντηση Προέδρου Δημοκρατίας και Αρχηγού ΓΕΣ

Συνάντηση Προέδρου Δημοκρατίας και Αρχηγού ΓΕΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Αρχηγό ΓΕΣ Φράγκο Φραγκούλη όπου στη μεταξύ των δύο ανδρών συνάντηση  συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις Ε.Δ  και για τις οποίες ο Κάρολος Παπούλιας έχει επανειλημμένως εκφράσει την ευαισθησία του.

Στη σύντομη στιχομυθία που έγινε με παρόντες τους δημοσιογράφους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχή, όπως είπε γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ επανέλαβε τη θέση του πως η αποστολή των Ε.Δ. παρέχει τη δυνατότητα στη χώρα να δίνει άλλες μάχες επί των χαρακωμάτων της οικονομίας ποτ είναι μια εξίσου σκληρή μάχη.

Από την πλευρά του ο Αρχηγός ΓΕΣ είπε πως το μήνυμα που απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τις Ε.Δ έκανε αίσθηση στο στρατιωτικό προσωπικό λέγοντας χαρακτηριστικά : «Είναι μια δικαίωση για αυτούς, όταν ο θεσμικός αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έχει αυτή την εικόνα για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Εγώ μπορώ να σας διαβεβαιώσω, με σιγουριά, ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και κυρίως αυτό που μετράει είναι το φρόνημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.