ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Παρουσίαση φορτηγού FMTV στην Ελλάδα από την Armor Holdings

Πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουλίου 2007, στην Αθήνα, παρουσίαση φορτηγού οχήματος της επιτυχημένης οικογένειας FMTV (Family of Medium Transport Vehicles) σε Έλληνες δημοσιογράφους του ειδικού τύπου.

Η παρουσίαση έγινε σε χώρο απέναντι από την Ακρόπολη με τη συνεργασία της αμερικανικής Armor Holdings και του Ομίλου Σαρακάκη, ο οποίος έχει αναλάβει την προώθηση των οχημάτων της οικογένειας αυτής στο Ελληνικό Στρατό. Ένα όχημα της εταιρείας είχε μεταφερθεί στο χώρο της παρουσίασης οδικώς από το λιμάνι του Πειραιά από όπου και παραλήφθηκε μετά το μακρύ ταξίδι του από το Τέξας των ΗΠΑ. Μέχρι σήμερα η Armor Holdings έχει κατασκευάσει περί τα 40.000 φορτηγά οχήματα της οικογένειας FMTV σε δέκα διαφορετικές εκδόσεις. 4.000 από αυτά βρίσκονται μόνιμα σε Ιράκ και Αφγανιστάν για την κάλυψη των αναγκών του Αμερικανικού Στρατού. Με βάση την ενημέρωση στα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της οικογένειας FMTV συγκαταλέγονται η ομοιογένεια (ίδιοι κινητήρες και μηχανικά σύνολα για όλες τις εκδόσεις), η αξιοπιστία και οι εξαιρετικά χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, η δυνατότητα εγκατάστασης θωρακισμένης καμπίνας για οδηγό και συνοδηγό για την αποτελεσματική προστασία τους από πυρά όπλων διαμετρήματος μέχρι και 7,62 χιλιοστά και η ύπαρξη συστήματος ρύθμισης της πίεσης των ελαστικών από το εσωτερικό της καμπίνας, προκειμένου το όχημα να μπορεί να κινηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια εδάφους. Εκτός από τον Στρατό των ΗΠΑ, οι δυνάμεις άλλων εφτά χωρών σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν φορτηγά οχήματα της οικογένειας FMTV. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.