ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέος Α/ΓΕΣ ο αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης

Νέος Α/ΓΕΣ ο αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης

Το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε επίσης να τοοποθετήσει στη θέση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Α/ΓΕΣ) τον αντιστράτηγο Δημήτριο Βούλγαρη Γενικό Επιθεωρητή Στρατού, που είναι και ο αρχαιότερος των εν εν ενεργεία αντιστρατήγων.

Σύντομο Βιογραφικό:

O Αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης γεννήθηκε το 1949 στo Περιστέρι Αττικής και αποφοίτησε από το 11ο Γυμνάσιο Αρρένων το 1967.

Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1968, από την οποία αποφοίτησε το 1972 ονομασθείς Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού. Αποφοίτησε επιτυχώς από τα Σχολεία Βασικής και Προκεχωρημένης εκπαίδευσης του Πυροβολικού, τη Σχολή Ξένων Γλωσσών, την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου, τη Διακλαδική Σχολή Επιτελών Άμυνας και τη Σχολή Εθνικής Άμυνας.

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής σταδιοδρομίας του υπηρέτησε ως Επιτελής και Διοικητής σε διάφορες Μονάδες Πυροβολικού, ως Επιτελής στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.

Με απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας της 3ης Μαρτίου 2006 ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης τοποθετήθηκε ως Διοικητής της 1ης Στρατιάς.

Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα στρατιωτικά μετάλλια και παράσημα.

Ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα Μαυροπούλου από το Περιστέρι Αττικής και έχουν δύο κόρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.