ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοβαρά προβλήματα διαβίωσης για τους ΕΠΟΠ – Αδυνατούν να πληρώσουν το ενοίκιο τους

Σοβαρά προβλήματα διαβίωσης για τους ΕΠΟΠ – Αδυνατούν να πληρώσουν το ενοίκιο τους

 Οι περικοπές που έγιναν στους μισθούς έχουν δημιουργήσει μία αρνητική εικόνα και στο στράτευμα, αφού οι Υπαξιωματικοί (κυρίως οι ΕΠΟΠ) δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα βασικά τους έξοδα. Όπως πληροφορούμαστε από δημοσίευμα του www.faros24.gr δεκάδες είναι οι καταγγελίες που γίνονται σε εβδομαδιαία βάση, από ιδιοκτήτες διαμερισμάτων σε ολόκληρο τον Έβρο,γιατί οι στρατιωτικοί δεν πληρώνουν τα ενοίκια τους. Απευθύνονται στις μονάδες που υπηρετούν οι στρατιωτικοί σε μία πίεση, μήπως και λάβουν τα οφειλόμενα. Άλλοι πάλι που απευθύνονται στους ίδιους τους ενοικιαστές (ΕΠΟΠ), λαμβάνουν την απάντηση “δεν μας φτάνουν τα χρήματα για το ενοίκιο ,είπα στους γονείς μου να με βοηθήσουν, μόλις μου στείλουν χρήματα θα σας πληρώσω”. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί σε αυτούς τους νέους κανείς δεν τους είπε όταν μπήκαν στο στρατό, ότι κάποια στιγμή θα παίρνεις 300 ευρώ λιγότερα το μήνα, μην αγοράζεις με δόσεις αυτιοκίνητο, μην παίρνεις με δόσεις τα έπιπλά σου, μην κάνεις οικογένεια.Κανείς δεν τους μίλησε, δεν τους προειδοποίησε και έτσι σήμερα όλοι αυτοί οι στρατιωτικοί ζουν σε μία καταστάση τραγική ,τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά. Αν η πολιτεία θέλει τους Έλληνες στρατιωτικούς σε αυτήν την κατάσταση μάλλον δεν σέβεται την αποστολή τους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.