ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα Leopard 2HEL στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Τα Leopard 2HEL στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Τα άρματα μάχης Leopard 2HEL θα κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους αύριο με την ευκαιρία της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Τα άρματα μάχης Leopard 2HEL θα κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους αύριο με την ευκαιρία της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, στην παρέλαση θα συμμετάσχει ίλη αρμάτων μάχης (13 άρματα), τα οποία προφανώς είναι από αυτά τα οποία παρελήφθησαν πρόσφατα.

Πρόκειται για το δημόσιο ντεμπούτο ενός κρίσιμου οπλικού συστήματος για την αποτρεπτική ικανότητα της χώρας, η ένταξη σε υπηρεσία του οποίου σημαδεύτηκε από πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν παραληφθεί ακόμα τα απαραίτητα πυρομαχικά προκειμένου να αξιοποιηθούν από τα νέα άρματα.

Επιπλέον, στην παρέλαση θα συμμετάσχουν επίσης για πρώτη φορά και δυο από τα νέα άρματα περισυλλογής Buffel, τα οποία ως γνωστόν περιλαμβάνονταν στα αντισταθμιστικά οφέλη στο πλαίσιο της προμήθειας των Leopard 2HEL.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.