ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποινική δίωξη για κακή συντήρηση για την πτώση του ελικοπτέρου UH-1H τον Μάρτιο

Ποινική δίωξη για κακή συντήρηση για την πτώση του ελικοπτέρου UH-1H τον Μάρτιο

Μια ακόμα πλήρης επιβεβαίωση του www.defencenet.gr: Mετά από την προβλεπόμενη προανάκριση υπό την εποπτεία εισαγγελέα που διεξήγαγε επιτροπή αξιωματικών της Διεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού σχετικά με την πτώση του ελικοπτέρου UH-1H ΕΣ822 στις 18 Μαρτίου, η δικογραφία…

Μετά από την προβλεπόμενη προανάκριση υπό την εποπτεία εισαγγελέα που διεξήγαγε επιτροπή αξιωματικών της Διεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού σχετικά με την πτώση του ελικοπτέρου UH-1H ΕΣ822 στις 18 Μαρτίου, η δικογραφία έφτασε στον αντεισαγγελέα του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης Ευάγγελο Χαριτάκη, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνους για τα εξής αδικήματα:

>Παράβαση κατά τη συντήρηση αεροσκάφους, από την οποία προκλήθηκε κίνδυνος για πρόσωπα και απώλεια του αεροσκάφους.

>Διατάραξη ασφάλειας αεροπλοΐας από την οποία επήλθε ο θάνατος.

Στην συνέχεια, ο Χαριτάκης παρέπεμψε την υπόθεση στην κύρια ανάκριση, ζητώντας να διερευνηθούν όλα όσα έχουν σχέση με τη συντήρηση του ΕΣ 822.

Ο ανακριτής του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης αναμένεται να λάβει μαρτυρικές καταθέσεις από τους στρατιωτικούς του 1ου Τάγματος Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού (ΤΕΑΣ), όπου ανήκε το μοιραίο ελικόπτερο, και, αν το κρίνει σκόπιμο, έχει την αρμοδιότητα να προσωποποιήσει τις κατηγορίες.

Το γεγονός έχει ήδη δημοσιευθεί και στον ελληνικό Τύπο.

Με αυτόν τον τρόπο, αφενός επιβεβαιώνεται το www.defencenet.gr, αφετέρου διαψεύδονται κάποιες (γνωστές) Κασσάνδρες που έσπευσαν να χαϊδέψουν τα αυτιά ορισμένων…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποδεικνύεται έτσι για ακόμα μια φορά ότι η μέθοδος της στρουθοκάμηλου, της προσποίησης δηλαδή ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν έχει αποτελέσματα στην πραγματική ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.